Athletics Champs finale in Weert

18 juli 2022

De finale van de Athletics Champs vond plaats in Weert. De pupillen van Scopias kwamen weer in actie om mooie prestaties neer te zetten!

Athletics Champs

De eerste Athletics Champs wedstrijd vond plaats in Venray. De tweede en derde wedstrijd vonden plaats in Helmond en Someren. Bij Athletics Champs wordt de atletiek afgestemd op de ontwikkeling van het kind. Centraal bij Athletics Champs staat uiteraard atletiek. Dit betekent: lopen, springen en werpen waarbij het doel is sneller, hoger en verder te gaan. Elk kind heeft recht op een succesje!

Resultaten van de Athletics Champs finale in Weert

De A pupillen mochten in actie komen voor de teamestafette, de 60 meter, de 60 meter horde, het slingeren, vortexwerpen en verspringen. Team 2 van Scopias werd tweede in hun poule met 1668 punten. Team 10 van Scopias samen met AV ’t Jasper Sport eindigde met 1644 punten op de eerste plaats in hun poule.

Voor de B, C en mini pupillen stond de pendelestafette, teamestafette, medicienbalstoten, vortex, hoogspringen en verspringen op het programma. Het team van de Scopias B-pupillen eindigde met 1913 punten op de eerste plaats. Het team van de Scopias C-pupillen eindigde ook op de eerste plaats met 1892 punten.

De complete uitslag van de wedstrijd is hier te vinden.

Eindklassement

Deze wedstrijd in Weert was de laatste wedstrijd van dit seizoen van de Athletics Champs. Scopias heeft hele mooie prestaties neergezet! Bij de A-pupillen waren de prestaties van alle kids goed voor de tweede plaats in het eindklassement. Bij zowel de B-pupillen als de C/mini-pupillen mogen de Scopias-kids zich winnaar noemen! In beide categorieën eindigde ze op de eerste plaats.