Clubtenue

Scopias Atletiek treedt naar buiten in een eigen clubtenue.

Tijdens wedstrijden van de Atletiekunie is het dragen van het clubtenue verplicht! Leden die aan de competitie, kampioenschappen of andere baanwedstrijden meedoen, moeten dan dus het clubtenue dragen.

Voor leden

Het clubtenue is te koop in de winkel van onze hoofdsponsor Run2Day Venlo. Run2Day vind je aan de Kwartelenmarkt 9, 5911 HZ Venlo.

Run2Day Venlo
Kwartelenmarkt 9
5911 HZ Venlo
T 077 8514430
M 06 55817127
E venlo@run2day.nl
W venlo.run2day.nl

Voor trainers

Er is voor al onze trainers en assistent-trainers uniforme trainerskleding beschikbaar. De kleding wordt door de commissie clubkleding in bruikleen aan de trainers uitgegeven vanuit de Scopias kantine.

De kleding dient door de trainers zélf onderhouden te worden (tijdig wassen en kleine reparaties). Bij schade en/of slijtage na verloop van tijd, dient de trainer contact op te nemen met de commissie en kan (na beoordeling) en tegen inlevering van het defecte of versleten kledingstuk een nieuw kledingstuk krijgen. De commissie behoudt zich het recht voor bij overduidelijk ondeskundig gebruik (reparatie- of vervangings-) kosten op de trainer te verhalen.

Indien de trainer stopt met het verzorgen van trainingen, moet de kledingset gewassen en zonder defecten, compleet aan de commissieleden geretourneerd worden. Het is niet toegestaan om de kleding onderling door te geven of om te ruilen. 

Voor het verkrijgen van trainerskleding neemt u contact op via clubtenue@scopias.nl. Na het maken van een afspraak kunt u in de MFRuimte van Scopias uw kleding passen en in ontvangst nemen.