Lid worden

Scopias biedt verschillende vormen van atletiek aan. Momenteel bestaat ons aanbod uit baanatletiek, hardlopen en G-atletiek (sporten met een beperking).

Aanbod

Baanatletiek – Vanaf zes jaar is het mogelijk om deel te nemen aan de baanatletiek, waarbij wordt getraind op alle onderdelen op gebied van lopen, springen en werpen. Alle informatie vind je op de pagina baanatletiek.

Hardlopen – Scopias biedt verschillende hardloopgroepen voor ieder niveau, van beginner tot prestatief. Alle informatie vind je op de pagina hardlopen.

G-atletiek – Voor mensen met een verstandelijke of motorische beperking biedt Scopias G-atletiek aan. Meer informatie vind je op de pagina G-atletiek.

Interesse?

Het is mogelijk om tot vier keer gratis mee te trainen. Neem daarvoor contact op met de betreffende coördinator. De contactgegevens vind je op de betreffende pagina.

Aanmelden als lid

Heb je een aantal proeftrainingen gevolgd en besloten lid te worden? Super! Welkom bij de vereniging! Download hieronder het inschrijvingsformulier. Dit formulier mag worden gestuurd naar ledenadministratie@scopias.nl.

Aanmeldingsformulier (ook beschikbaar in PDF-formaat, klik daarvoor hier).

Wil je meer weten over de contributie en de bijbehorende voorwaarden? Klik dan hier.