Derde Athletics Champs in Someren

12 juli 2022

De derde Athletics Champs wedstrijd vond plaats in Someren. Net als de voorgaande wedstrijden zetten de pupillen van Scopias atletiek weer hun beste beentje voor. Zoals bij alle pupillen wedstrijden stond het sportplezier op 1. Het regende mooie prestaties in Someren!

Athletics Champs

De eerste wedstrijd vond plaats in Venray. Het verslag van die wedstrijd vind je hier. De tweede wedstrijd vond plaats in Helmond. Bij Athletics Champs wordt de atletiek afgestemd op de ontwikkeling van het kind. Centraal bij Athletics Champs staat uiteraard atletiek. Dit betekent: lopen, springen en werpen waarbij het doel is sneller, hoger en verder te gaan. Elk kind heeft recht op een succesje!

Resultaten

De meerkamp voor de pupillen A bestond uit teamestafette, duurloop, 60 meter horden, kogel, vortex, hoog en polsverspringen. De A pupillen, team JPA1, van Scopias werden met 2354 punten tweede in hun poule. Met 2103 punten won team JPA2 in hun poule.

Voor de B, C en mini pupillen bestond de meerkamp uit de teamestafette, duurloop, 40 meter, 40 meter horden, slingeren, vortex en hurkhoog springen. Het combinatie team Leudal/Scopias B pupillen werd derde in hun poule met 2227 punten. Het team Scopias C en mini puipillen werd eerste in de poule met 2482 punten.

De complete uitslag van deze wedstrijd is hier te vinden.

Zondag 17 juli vindt de vierde en laatste wedstrijd plaats in Weert.

« Terug naar het nieuwsoverzicht