Verslag Zandboscross Deurne

29 november 2021

Zondag 28 november 2021: Op deze zondag stond de 37ste editie van de Zandboscross in Deurne op het programma. Net als bij andere Limbra crossen waren er bij de cross in Deurne weer een aantal Scopias atleten aanwezig. Er werden net als bij de andere Limbra crossen weer een aantal podiumplaatsen binnen gesleept.

Zandboscross Deurne

Deze cross is derde cross uit de Limbra cross competitie. Tevens was dit ook de 37ste editie van deze cross. Eerder vonden de Ijzeren Man cross in Weert, de Scopiascross in Belfeld en de Molenvencross in Helmond al plaats. Verslagen van deze cross zijn via de links te lezen.

Ereplaatsen voor Scopias

Op de lange cross (9,4km) werd Ralph Scherjon net als bij de vorige cross 3e in de categorie M40. Sabrina Aarts werd 3e op de korte cross (4,7km) in de categorie senioren en stond ook voor de 3e keer dit seizoen op het podium. Anna van der Velden werd knap 3e in de categorie MJD en stond voor de 4e keer dit seizoen op het podium. Sem Kusters werd 2e in de categorie JPA en stond ook voor de 3de keer dit seizoen op het podium. Jasper Derijk werd 3e in de categorie JPB en pakte daarmee zijn 2e podium plaats dit seizoen. Voor Scopias waren er buiten de podiumplaatsen ook nog een aantal andere atleten actief. Ook zij hebben heel goed gelopen.

De complete uitslag is via deze link te vinden. Helaas is de 5e wedstrijd van het Limbra cross seizoen afgelast. De eerstvolgende wedstrijd is de BAA Jaspercross in Asten op 9 januari. Tegen die tijd komt er van die wedstrijd uiteraard ook een verslag op onze website te staan.

« Terug naar het nieuwsoverzicht