Verslag Molenvencross Helmond

14 november 2021

Zondag 14 november 2021: De derde cross van het Limbra seizoen zit er weer op. Ook bij de Molenvencross in Helmond waren de Scopias atleten weer aanwezig. Ook hier werden diverse podiumplaatsen binnengesleept.

Molenvencross Helmond

De cross is de derde van het Limbra crosseizoen. Eerder vonden al de IJzeren Man Cross in Weert en de Scopiascross in Belfeld plaats. Verslagen van die wedstrijden zijn via de links te lezen.

Ereplaatsen voor Scopias

Op de lange cross (9920 meter) werd Ralph Scherjon derde in de categorie M40. Sabrina Aarts werd tweede op de korte cross (4740 meter) bij de vrouwen senioren. Anna van der Velden stond voor de derde keer dit seizoen op het podium. Na twee tweede plaatsen, werd ze nu derde bij de meisjes junioren D. Bij de jongens pupillen A werd Sem Kusters net derde, op 1 seconde van de tweede plek. Bij de jongens mini pupillen legde Raf van Boekholdt al voor de derde keer op rij beslag op de eerste plaats.

De complete uitslag is te vinden via deze link. De Limbra cross gaat verder op zondag 28 november met de Zandboscross in Deurne. Uiteraard zullen we u hier weer op de hoogte houden.