1e Scopiascross een succes

7 november 2021

Op zondag 7 november 2021 vond de 1e Scopiascross plaats. Deze cross is de tweede in het Limbra crossseizoen. Ook bij deze wedstrijd waren weer veel ereplaatsen voor Scopias atleten. In totaal waren er 6 eerste plaatsen, 7 tweede plaatsen en 8 derde plaatsen.

Scopiascross

Afgelopen zondag werd in een mooie bosrijke omgeving in Tegelen, op een pittig parcours, de Scopias Cross georganiseerd, als onderdeel van de Limbra Crosscompetitie. Ruim 500 deelnemers, goede weersomstandigheden, geen forse blessures, en een voortreffelijke organisatie met veel vrijwilligers maakten dat dit evenement een groot succes werd.

Ereplaatsen voor Scopiasatleten

In de categorie M40 werd Marijn Emans derde op de lange cross. Op diezelfde lange cross werd de categorie M50 gewonnen door Marco Gielen. Bij de meisjes junioren B werd Isis Levels tweede. Sofie Bos eindigde op een derde plaats bij de meisjes junioren C. Bij de meisjes junioren D werd Anna van der Velden tweede.

Sem Kusters én Jur van Boekholdt behaalden een gedeelde derde plek bij de jongens A pupillen. Bij de meisjes A pupillen was de tweede plek voor Kira Cool. Bij jongens B pupillen was een compleet Scopias podium, met Brent Smetsers op de eerste plek, Jasper Derijk werd tweede en Jor van den Munckhof werd derde. Jip Hendriks werde derde bij de jongens C pupillen. Een knappe eerste plaats was er voor Myrthe Klomp in de categorie meisjes C pupillen. Bij de jongens C pupillen was de eerste plaats voor Raf van Boekholdt. Nouk van de Munckhof werd tweede bij de meisjes mini pupillen.

Uitslagen G-atleten Scopias

Bij jongens G atleten was de eesrte plaats voor Roy in’t Zand, Sietse Snijder werd tweede, gevolgd door Erlan Rangan. Bij de meisjes G atleten was de eerste plaats voor Sanne Tosserams. De tweede plek was voor Jennifer Sabel, gevolgd door Merie Heijnen en Marij Heijnen.

De complete uitslag is hier terug te vinden. Bent u op zoek naar de uitslagen van alle Scopias atleten? Die kunt u hier vinden.

U kunt ook hier klikken voor een PDF met alle uitslagen.

Succesvolle 1e Scopiascross

Een bericht namens het bestuur: We willen als bestuur onze waardering uitspreken voor de inspanningen van het organiserende comité, en voor alle vrijwilligers welke eraan bijdroegen, dat ongetwijfeld alle sporters met een goed gevoel over hun inzet, weer huiswaarts gingen.