Scoren voor jouw Vereniging’ 2020!

24 november 2020

Op 30 november ’20 organiseert Scopias een belactie, gefaciliteerd door de VriendenLoterij, om zo geld in te zamelen voor extra opslagcapaciteit En jij kunt ons daarbij helpen!

Op 30 november ’20 tussen 18:30 en 21:45kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor Scopias. Het is de moeite meer dan waard, want:

 

  • Minimaal 40% van de lotprijs komt ten goede aan extra opslagcapaciteit
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je wekelijks kans op fantastische prijzen. Daarnaast houdt de VriendenLoterij elke maand een lotnummertrekking en 2x per jaar een SuperBingo-trekking
  • De VriendenLoterij keert tijdens de actie ‘Scoren voor jouw Vereniging’ extra geldbedragen uit aan de vijf clubs, verenigingen en stichtingen die de meeste loten hebben verkocht in één maand

 

Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club bijeen te brengen. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we extra opslagcapaciteit kunnen realiseren. Houd je telefoon op 30 november ’20 extra in de gaten!

vriendenloterij

« Terug naar het nieuwsoverzicht