Indoor Open LK Athletics Champs in Roermond

15 maart 2023

Dit weekend vertrokken een aantal pupillen naar Roermond, waar zij deelnamen aan het Indoor Open LK Athletics Champs. Na vele hardloopwedstrijden in de Limbra Cross Competitie kregen de atleten hier een kans om zich op allerlei verschillende onderdelen van hun beste kant te laten zien.

De pupillen werden opgedeeld in teams, waarbij het team met B, C, en mini pupillen in hun poule de eerste plek haalde. Er waren twee teams met A Pupillen, waarvan team 17 de eerste plek behaalde binnen hun eigen poule, maar zij haalden ook onder alle teams de meeste punten. Het andere A Pupillen team, team 20, behaalde ook het podium in hun poule met een derde plek. Op het gebied van teamwork blonk Scopias dus zeker uit!

Dan waren er nog een aantal individuele onderdelen, waarbij ook een aantal Scopias atleten in de prijzen zijn gevallen. Fenne Bauer behaalde zilver bij de Meisjes Mini, Raf van Boekholdt behaalde zilver bij de Jongens C Pupillen, Josephine de Kaste behaalde goud bij de Meisjes B Pupillen, Nikki Zegers behaalde brons bij de Meisjes B Pupillen, Ryan van Groenendaal behaalde goud bij de Jongens A Pupillen, Saartje Hendriks behaalde zilver bij de Meisjes A Pupillen, en Nouk Helmink behaalde brons bij de Meisjes A Pupillen.

Met al deze podiumplekken zijn er zowel medailles als nieuwe PR’s behaald. Goed gedaan allemaal!

« Terug naar het nieuwsoverzicht