Athletic Champs Helmond

27 juni 2023

Na de vorige wedstrijd in Venray stond afgelopen weekend stond alweer de derde Athletic Champs wedstrijd op het programma in Helmond. Ondanks de hitte was het weer tijd voor onze teams om te laten zien wat ze kunnen.

Resultaten bij de Athletic Champs in Helmond

Het U8/U9-team van Scopias kwam sterk uit in Helmond. Ze wisten daar 1916 punten binnen te slepen. Daarmee was de eerste gouden plak binnen. Ook het U10-team was goed bezig. Met hun 2179 punten haalde zij de derde plaats.

Bij de U12-teams verschijnen we weer met drie teams aan de start. En wat een prachtig resultaat zien we daar! In alle drie de poules halen we de eerste plek binnen. Team 2 in poule A deed dat met 2075 punten, team 6 in poule B met 1992 punten en team 10 in poule C met 1881 punten. En alsof dat nog niet genoeg was, bestond ook nog de gehele top drie bij de teamestafette uit Scopias-teams! Team 6 pakte daar het goud met een 2:39,8.

Trots op onze teams

Vijf teams, vier keer goud en één keer brons. Daar kunnen we alleen maar trots op zijn. Proficiat allemaal met dit mooie resultaat!

« Terug naar het nieuwsoverzicht