Athletic Champs Venray

19 juni 2023

Afgelopen zondag stond alweer de tweede Athletic Champs wedstrijd op het programma en deze keer landden onze atleten in Venray. Met maar liefst vijf teams sterk stonden zij weer klaar om te knokken voor de overwinning.

Resultaten bij de Athletics Champs in Venray

De teams van Scopias hebben goed werk geleverd! In poule A werd het Scopias-team met U12-pupillen eerste met een voorsprong van dik 150 punten. Ze eindigde met totaal 2316 punten. Het tweede U12-pupillen team van Scopias, wat deelnam in poule B eindigde ook op de bovenste trede met 2270 punten, dik 100 meer dan de nummer twee. In poule C, waar we het laatste U12-pupillen team van Scopias vinden, was het een ware nek-aan-nek race. Onze pupillen kwamen slechts één puntje tekort om ook hier de overwinning te pakken. Ze haalde hier 2110 punten.

Het U10-pupillenteam, wat in poule E streed voor de overwinning had een ware monsterscore ten opzichte van de concurrentie. Ze wonnen met bijna 300 punten meer als de nummer twee. Hun totaal was 2385. Bij de U8/U9-pupillen werd ook het beste beentje voorgezet. Dit team in poule F eindigde op de twee plaats met 1886 punten.

Mooie resultaten!

Al met al dus mooie resultaten voor deze pupillen teams! Er kan worden teruggeblikt op een mooie geslaagde dag!

« Terug naar het nieuwsoverzicht