Vlakwater Cross in Venray

1 februari 2023

Dit weekend hoefden onze atleten niet ver af te reizen voor de LimbraCross competitie. De cross was namelijk in Venray, en door de kleine afstand tussen de sportvelden van Scopias en de cross in Venray liep Scopias in grote getale uit!

De lange cross bij de Vlakwater Cross in Venray

Ralph Scherjon (M40+) en Jeroen Hendriks (M45+) namen deel aan de lange cross dit weekend. Zij eindigden vlak na elkaar en belandden allebei in de top 5 van deze wedstrijd, Jeroen op een tweede plek en Ralph op de vierde plek.

Junioren bij de Vlakwater Cross in Venray

Voor de Jongens Junioren C was Luuk Schreurs aanwezig, die net onder de 15 minuten liep met een tijd van 14.59. Noud Kessels was de represent voor de Jongens Junioren D en liep een nette tijd van 8.49. De Meisjes Junioren D waren aanwezig met een grotere groep, namelijk: Anna van der Velden, Daphne Klomp, Yara Bauer, Sterre Venhorst en Quinty Coumans. Anna behaalde hier de eerste plek, en we kunnen wel zeggen dat we dit ondertussen van ons jonge talent gewend zijn! Anna heeft zeven van de acht crossen die tot nu toe plaats hebben gevonden gewonnen, en hiermee is zij niet meer in te halen in het algemeen klassement. Een geweldige prestatie, proficiat Anna!

Pupillen bij de Vlakwater Cross in Venray

De pupillen kwamen met de grootste groep aan in Venray dit afgelopen weekend! De Jongens Pupillen A waren aanwezig met Jasper Derijk, Jur van Boekholdt, Brent Smetsers, Ryan van Groenendaal, Daan Beurskens, Daan Schell en Julian Veenje. De podiumplekken die Scopias hier behaalde waren een tweede plek voor Jasper Derijk en een derde plek voor Jur van Boekholdt, maar de andere atleten hebben ook een mooie tijd neergezet. De Meisjes Pupillen A werden vertegenwoordigd door Pleun van Woezik, Fien Houben, Evi Schreurs, Feline Derijk, Saartje Hendriks, Kiki Pala, Ysra Bauer en Indy van Groenendaal. Pleun nam de bronzen plak mee naar huis met een tijd van 6.17. Jip Hendriks, Jayden Jennissen en Ruben Schutgens waren aanwezig uit de groep Jongens Pupillen B. Jip won de Scopiasstrijd met een tijd van 4.28, maar de andere jongens hebben ook zeker een goede tijd kunnen lopen. De Meisjes Pupillen B waren aanwezig met Josephine de Kaste, Nikki Zegers, Emma Schutgens en Myrthe Klomp. Josephine behaalde met een tijd van 4.26 de derde plek en stond op het podium. Dan de allerjongsten: de Pupillen C. De mannelijke driespan die aanwezig was bestond uit Raf van Boekholdt, Bodi Buschman en Olivier Veenje. Yenthe Goertz was aanwezig voor de dames. Raf behaalde een eerste plek met een tijd van 4.04. Ook de rest heeft een goede tijd gemaakt.

Prestaties op de Vlakwater Cross in Venray

Al met al hebben onze atleten erg goed hun best gedaan en zijn er mooie resultaten uitgerold. Goed gedaan allemaal!

« Terug naar het nieuwsoverzicht