Vernieuwen Atletiekbaan

27 mei 2020

Er is heel goed nieuws: onze atletiekbaan, sinds 2007 in gebruik, gaat grondig gerenoveerd worden. Eigenlijk zou dat afgelopen jaar al gebeurd zijn, maar nu gaat het dan echt door zodat we na de zomer weer beschikken over een prachtige baan die, samen met de onlangs aangepaste voorzieningen voor werpen en springen, een volwaardige accommodatie oplevert die geschikt is voor alle wedstrijden van de Atletiekunie. We hebben echter moeten besluiten dat de renovatie al op 2 juni begint.
Dit betekent dat dat de baan trainingen, die we vanaf 28 april weer hebben opgestart, weer anders georganiseerd moeten gaan worden. De (jeugd)trainers zijn druk bezig de trainingen aan te passen, in de loop van de volgende week komen hier nadere berichten over.
Na 2 juni met de renovatie starten zou ertoe kunnen leiden dat bij slecht weer de renovatie niet helemaal goed zou kunnen gebeuren, met risico’s voor het gebruik vanaf september. We hebben dit risico niet willen lopen en hebben daarom besloten tijdig te starten met renovatie. We vertrouwen op ieders begrip in deze, we hebben een heel mooi perspectief na de zomer!

namens bestuur Scopias,
Bert Martens

« Terug naar het nieuwsoverzicht