Vacature voor projectmanager Sportpark Vrijenbroek

20 mei 2024

Sportpark Vrijenbroek in Venlo is op zoek naar een enthousiaste en gedreven projectmanager! Een projectmanager die verantwoordelijk voor het duurzaam toekomstbestendig maken van Sportpark Vrijenbroek, de thuisbasis van Hockeyclub Delta Venlo en Scopias Atletiek. Samen met Stichting Vrijenbroek werk je aan gezamenlijke vraagstukken om de clubs en het sportpark naar een hoger niveau te tillen.

Wat ga je doen?

Je buigt je over de betaalbaarheid van sport. Hoe kunnen we sport gebruiken om een grotere maatschappelijke impact te maken? Je zorgt ervoor dat kwaliteit en professionalisering worden
gewaarborgd.

Je gaat aan de slag met het verder uitbouwen van Sportpark Vrijenbroek. Het beter benutten en exploiteren van faciliteiten brengt vele voordelen met zich mee. Samen met de partners werk je aan de ambitie om Sportpark Vrijenbroek uit te bouwen tot hét leefstijlpark van de hele Gemeente Venlo. Denk dan ook aan faciliteiten die mensen leiden naar een fitter, vitaler en gezonder leven.

Als projectmanager werk je zowel strategisch als operationeel samen met Hockeyclub Delta Venlo en Scopias Atletiek. Je bent een netwerker die op de hoogte is van (landelijke) ontwikkelingen op het gebied van georganiseerde, ondernemende en ongeorganiseerde sport. Daarnaast heb je kennis van landelijke subsidiefondsen en kun je denken in vernieuwingen en innovaties.

Een juiste kandidaat ben je…

Als je een zelfstandige professional bent, die de uitdaging van deze opdracht aandurft. Bekend met de sportwereld en op de hoogte van (landelijke) ontwikkelingen. Je bent een netwerker en kunt goed samenwerken met verschillende partijen. Ervaring met het aanvragen en beheren van subsidies, is voor jou geen vreemde kost. Proactief, innovatief en denken in mogelijkheden is een eigenschap van jou. Net als een hands-on mentaliteit, strategisch als operationeel werken.

Wij bieden…

Een functie voor 16 uur per week. Wij bieden geen ‘dienstverband’, maar een ‘project’. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan de toekomst van Sportpark Vrijenbroek en meer. Het passende salaris ligt in de range tussen 5000 en 5500 bruto per maand o.b.v. full-time, afhankelijk van jouw relevante achtergrond en ervaringen. Indien een ander dienstverband de voorkeur heeft is dit bespreekbaar.

Heb jij interesse in de functie van Projectmanager? Stuur vóór 5 juni 2024 je cv en motivatie naar Stichting Sportpark Vrijenbroek, p.a. secretaris@hcdeltavenlo.nl

Wij kijken uit naar jouw reactie!

Stichting Sportpark Vrijenbroek / Scopias Atletiek / HC Delta Venlo

« Terug naar het nieuwsoverzicht