Trainen voor de voorjaarsmarathon 2023

30 december 2022

Ook in 2023 gaan we bij Scopias weer trainen voor een voorjaarsmarathon van 2023 voor recreatieve hardlopers. Het maakt hierbij niet uit of het je eerste marathon wordt of dat je al marathon ervaring hebt. Wanneer ben je een recreatieve hardloper? We richten ons hierbij op de hardlopers die een verwachte eindtijd op de marathon hebben tussen de 3 uur en 45 minuten en een kleine 5 uur. Het trainingsschema richt zich op de marathons die plaatsvinden op of dicht bij de Rotterdam marathon op 16 april 2023. We hebben nu al deelnemers voor de marathons van Rotterdam, Boston en Wenen.

We trainen vier keer per week: dinsdagavond, donderdagavond, zaterdagmorgen en zondagmorgen. De trainingen zijn gevarieerd met baantrainingen, duur lopen met tempowisselingen en natuurlijk de lange duurlopen. We beginnen in de week van maandag 23 januari 2023 met het schema.

Heb je ook interesse om mee te doen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Iwan Engelen via trainerscoordinator@scopias.nl of telefonisch via 06 12888654. Ook niet-Scopias leden zijn welkom. Natuurlijk vragen we je wel om (tijdelijk) lid te worden van Scopias Atletiek als je met ons wil meetrainen. Samen trainen voor een voorjaarsmarathon van 2023 is leuker dan alleen!

« Terug naar het nieuwsoverzicht