Starmeeting pupillen

29 maart 2022

Op 27 maart was de oefenwedstrijd voor de komende competitie. Deze wedstrijd vond plaats in Venray. Voor veel pupillen weer de eerste wedstrijd sinds 2 jaar. Voor kinderen, maar ook voor ouders en trainers weer even wennen, maar wat was het leuk! De kids hebben genoten en hebben vele PRs laten sneuvelen. De A pupillen deden mee met twee teams bestaande uit eerste- en tweedejaars. Een mooie tweede plaats voor team 2 met 1365 punten. Team 8 had in totaal 1119 punten en werd hiermee derde in hun poule. Overal een mooie tweede en vijfde plaats voor Scopias.

De B/C en mini pupillen deden ook mee met twee teams. Team 15 haalde een mooie score van 1629 punten, tweede in poule C. Het laatste team van Scopias, team 20, werd eerste in hun poule met 1587 punten. Goed bezig allemaal!

Nu kunnen we weer volop trainen en ons voorbereiden op de competitiewedstrijden van 19 en 26 juni en 10 en 17 juli. We hopen dat de kids en ouders er zin in hebben. De trainers kijken er in ieder geval al naar uit. Alle ouders en trainers die geholpen hebben vandaag: bedankt!

« Terug naar het nieuwsoverzicht