Starmeeting C/D-junioren

29 maart 2022

Afgelopen zondag hebben een aantal C/D junioren meegedaan aan de starmeeting in Venray. Het was een succesvolle dag voor onze atleten, waar alle atleten minstens één persoonlijk record hebben verbroken.

Bij een aantal onderdelen blonken de Scopias-atleten uit. Zo werd Tijs Rijvers derde bij de 800 meter met een tijd van 2:46.44. Ook Noud Kessels was erg snel op de zondag en werd met een tijd van 3:38.34 eerste op de 1000 meter. Hij werd gevolgd door Luuk Schreurs, met een tijd van 4:11.85 eindigde hij als zesde bij dit onderdeel. Ook hoogspringen stond op het programma. Hier deden onder andere Sarah Ammi, Reham Ktel en Rian Janssen aan mee. Ze sprongen alle drie 1,15 meter en werden daarmee gedeeld zesde. Bij het kogelstoten blonk Neomi Peeters uit. Zij kreeg haar kogel 7,65 meter ver weggestoten en haalde daarmee de eerste plaats.

Iemand die over de gehele dag veel punten binnenhaalde was Merel Teeuwen. Ze sprong 1,45 meter hoog, werd tweede bij zowel de 600 meter als de 80 meter horde en ook met het discuswerpen en kogelstoten haalde ze flink veel punten binnen. Haar puntentotaal van 1838 was goed voor een tweede plaats.

Als afsluiting van de dag werd nog een succesvolle estafette gelopen door de meisjes D. Al met al was het een goede opening van het zomerseizoen!

« Terug naar het nieuwsoverzicht