STAR meeting in Deurne

5 april 2023

Afgelopen zondag 2 april was de STAR meeting in Deurne. Een door Scopias goed bezochte wedstrijd waar de rood/groene kleuren alom te zien waren.

De pupillen begonnen in de ochtend met hun Athletics Champs en de junioren kwamen in de middag in actie. De twee teams van de A-pupillen sleepte hier de eerste plaats binnen met 2189 punten en 1998 punten. De B-pupillen behaalde de derde plaats met 1831 punten en de C en minipupillen eindigde net als de A-pupillen op de bovenste trede van het podium met 1832 punten.

In de middag kwamen de junioren in actie. Bij de meiden U16 won Nadia de Groot de meerkamp. Een hele snelle 80m en 600m droegen bij aan deze overwinning.

Luna Smits (6de) en Neomi Peeters (7de) eindigde mooi in de middenmoot. Neomi wist met 20,72m bij de discus de 10de plaats op de landelijke ranglijst te veroveren.

Bij de mannen U16 wist Luuk Schreurs een mooie 5de plek te bemachtigen in de meerkamp, met een mooi persoonlijk record op de 100m en 800m.

In de categorie mannen U14 wisten zowel Noud Kessels als Mick Smits het podium te halen. Noud won de meerkamp en Mick werd derde. Mick wist maar liefst op alle onderdelen een persoonlijk record te behalen.

Bij de dames U14 streden maar liefst 5 Scopias meiden voor de overwinning. Evi van Horck wist de onderlinge strijd te winnen door een 4de plek in de meerkamp te behalen, gevolgd door Carmel Schouenberg (6de), Marijke Schraets (7de), Lois de Groot (9de) en Quinty Coumans (13de).

Als kers op de taart wist het estafette team van de dames U14, bestaande uit Evi, Quinty, Lois en Carmel de overwinning te behalen met een zeer snelle 4x60m.

Ondanks de kou, was het een hele gezellige en sportieve dag bij de STAR meeting in Deurne. Laat de baanwedstrijden dit seizoen maar komen!