Singelloop Weert

28 juni 2022

Vrijdag 24 juni vond in Weert de Gamma Singelloop plaats op een snel stratenparcours over de singels, door het centrum van Weert met de finish op de Oude Markt. Namens Scopias namen ook enkele atleten de honneurs waar en keerden met nieuwe persoonlijke records terug uit Weert.

Singelloop Weert 5 kilometer

Voor Sabrina Aarts bleef het niet alleen bij een persoonlijk record Zij ging er ook met de eerste prijs vandoor. Na 5 kilometer stond de klok voor haar stil bij 18.17 minuten. Ook Tom Smetsers en Luke Heijnen meldden zich voor deze 5 kilometer en lieten respectievelijk 18.12 en 18.21 min noteren.

10 kilometer

Puck Huijs ging op voor de dubbele afstand en zag een mooie 37.57 minuten in de uitslagen verschijnen, kort achter Marco Gielen die 37.30 min op de klok bracht.

De complete uitslag van deze wedstrijd vind je hier.

Track Meeting Wageningen

Rik van Wijlick bracht zijn vrijdagavond door op de atletiekbaan van Wageningen bij Pallas ’67. In de Track Meeting daar, stond er onder andere een 5000 meter op het programma. Met 15.03.95 scoorde Rik een mooi persoonlijk record en een vijfde plaats in de uitslagenlijst.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht