Scopias zoekt een nieuwe secretaris

22 februari 2023

De secretaris van Scopias is onderdeel van het bestuur, en vormt samen met de voorzitter en de penningmeester het dagelijks bestuur. Scopias is per omgaande op zoek naar een nieuwe secretaris.

Wat houdt de functie in?

De secretaris zorgt ervoor dat het secretariaat efficiënt verloopt. Je notuleert de bestuursvergaderingen die 1 keer per maand plaatsvinden. Verder is het verzorgen van de inkomende en uitgaande correspondentie (voornamelijk per mail) onderdeel van het takenpakket. Daarnaast verwerk je alle afspraken en besluiten in het ‘algemeen beleidsdossier’ van de vereniging. Tot slot behoort het opstellen van de vergaderstukken voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) tot de taken van de secretaris.

Wat heb je ervoor nodig?

De secretaris is iemand die accuraat werkt, communicatief vaardig is en de Nederlandse taal goed beheerst. Je bent collegiaal en samenwerkingsgericht.

Hoeveel tijd kost het secretariaatswerk?

Gemiddeld kost deze functie jou 4-5 uur per week. De tijd is zelf in te delen, op de aanwezigheid bij de bestuursvergaderingen na (deze vinden op de eerste maandagavond van de maand plaats).

Krijg je daar een vergoeding voor?

Ja, je hebt recht op de vrijwilligersvergoeding van € 1900 per jaar.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur een mail naar bestuur@scopias.nl

« Terug naar het nieuwsoverzicht