Scopias pupillen kampioen!

18 september 2023

Afgelopen zondag in Venlo vond de langverwachte finale van de Athletics Champs pupillencompetitie plaats, en Scopias had de eer om deze mooie wedstrijd te organiseren op onze eigen thuisbasis. De prestaties van de Scopias-atleten waren ronduit indrukwekkend, met alle pupillencategorie├źn die de eerste plaats in het klassement veroverden. Wat een ongelofelijke prestatie!

De Athletics Champs pupillencompetitie biedt de pupillen de kans om te laten zien wat ze kunnen op de verschillende onderdelen, waaronder sprinten, springen en werpen. Scopias beleefde al een sterk seizoen, en een finale op de eigen baan maakte het feest compleet. De pupillen straalden op hun thuisterrein en wisten heel veel punten te scoren. En dat onder aanmoediging van een publiek, bestaande uit vele ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes, wat enorm groot was, doorat we deze finale zelf mochten hosten.

Na afloop van de wedstrijd waren de trainers en ouders vol trots over de inzet en prestaties van de pupillen. Het harde werk dat ze gedurende het hele seizoen hadden getoond, werd met het winnen van de competitie mooi zichtbaar.

Wil je graag de foto’s bekijken van de finale? Klik dan even hier!

« Terug naar het nieuwsoverzicht