Scopias Jeugddag 2020

21 september 2020

Omdat het jaarlijkse kampweekend voor de jeugd van Scopias dit jaar vanwege het coronavirus niet kon doorgaan heeft de kampcommissie op 12 september j.l. een toffe jeugddag georganiseerd!

Om 10 uur ’s morgens stonden 88 heuse atleten – van de mini pupillen tot de MILA atleten klaar voor een actieve dag. Na het indelen van de groepen volgden een warming up en een speurtocht in het Jaomerdal, waarbij de spieren goed los werden gemaakt.

Na een goed verzorgde lunch van broodjes knak en fruit, verzorgd door Math Soree, kon de jeugd zich klaarmaken voor de 6 kamp verzorgd door Sanka Events. Deze 6 kamp bestond onder andere uit een grote stormbaan, gladiatorenspel en diverse waterspellen.

De 2 teams die de meeste punten wisten te behalen moesten in de finaleronde over de stormbaan beslissen wie uiteindelijk de hoofdprijs, gesponsord door Mc Donalds, zou verdienen.

Deze actieve dag werd in stijl afgesloten met friet en snacks van een echte Frietwagen, waarna de atleten voldaan huiswaarts keerden na een gezellige maar ook vermoeiende dag.

De kampcommissie bedankt de ouders en alle andere vrijwilligers die meegeholpen hebben om deze dag tot een succes te maken!

Hopelijk kunnen we volgend jaar weer een echt kampweekend organiseren en mogen we ook dan weer op jullie hulp rekenen.

Groet Pascal Wanten

Kampcommissie Scopias

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht