Scopias Atletiek heeft jullie steun nodig!

9 september 2020

 

Wij hebben ons aangemeld voor de actie Rabo Clubsupport (https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/) , waar leden van de Rabo Bank de mogelijkheid hebben, om onze vereniging te steunen middels het uitbrengen van jullie stem.

Voorwaarde:

  1. jullie dienen te beschikken over een Rabo bankrekening én
  1. jullie zijn lid van de Rabo bank. Mocht dit laatste niet het geval zijn: je kunt je via de website van de Rabo bank alsnog als lid laten registreren: https://www.wielewaalgroep.nl/images/Home/Nieuwsflashes/Raboactie/Instructie-Lid-Worden-Rabobank.pdf

Vervolgens kunnen jullie vanaf 5 oktober, tot en met 24 oktober een stem uitbrengen op onze vereniging. De Rabo bank verdeelt op basis van de uiteindelijke uitslag van de stemming een totaal bedrag over alle deelnemende verenigingen.

Dus:

Heb je een Rabo bankrekening, meld je dan aan als lid van de Rabo bank, en breng vanaf 5 oktober a.s. digitaal je stem uit op onze vereniging. We kunnen elke euro goed gebruiken, waarmee uiteindelijk ook jij als lid je voordeel doet!

Instructies over hoe te stemmen: door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Alvast bedankt!

Het bestuur van Scopias Atletiek

« Terug naar het nieuwsoverzicht