Saskia Helmink wordt OCTA-trainster

15 januari 2022

Scopias-trainster Saskia Helmink gaat de samenwerking aan met Limburg Atlethics+. Zie het onderstaande bericht van Limburg Atlethics+:

✨Om onze Limburgse atletiektalenten optimaal te ondersteunen is Limburg Athletics+ OCTA in het leven geroepen; het Opleidingscentrum Topatletiek, met onder anderen regionale trainingen.

Voor de disciplines sprint en sprong zijn we de samenwerking aangegaan met Saskia Helmink uit #Venlo.

🪡Sport is de rode draad door Saskia’s leven. Zij heeft meerdere sporten beoefend en daarin training gegeven, zoals turnen, zwemmen en atletiek. Drijfveer was altijd “het beste uit jezelf halen” en daarbij zoveel mogelijk van iets leren, om deze kennis met veel enthousiasme over te dragen.

Binnen de atletiek ligt haar passie bij het sprinten, hordenlopen en springen, waarin ze zich dan ook specialiseerde. Saskia is ook trainster bij Scopias Atletiek te Venlo.

Na een aanloopperiode zal Saskia per 1 januari 2022 in Midden- en Noord-Limburg de inmiddels opgebouwde OCTA-trainingsgroep sprint/sprong verder uitbouwen en door ontwikkelen.

👊🏻We hebben veel vertrouwen in de passie en kennis waarmee Saskia te werk gaat, en wensen haar én haar atleten dan ook veel succes en vooruitgang toe!

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht