Rabo Clubsupport

2 oktober 2021

We zijn ook dit jaar weer benaderd door de Rabobank, om mee te doen aan de Rabo Clubsupport Actie, welke de RABO organiseert ten faveure van  verenigingen in het hele land. Deze actie start op 4 oktober en duurt tot en met 25 oktober

Wat van belang is: je kunt stemmen op (uiteraard!) onze vereniging, door de bijgevoegde instructies te volgen. Des te meer stemmen, des te hoger de opbrengst.

Zaak is wel, dat jullie bankieren via de Rabobank, en dat jullie lid zijn van deze bank. Lid worden is gemakkelijk: https://www.rabobank.nl/leden/lid-worden

Je wordt, als je via de Rabobank bankiert, en als je lid bent (geworden), door de Rabobank benaderd, om te stemmen op 3 verenigingen. De instructies daarvoor zijn ook weer helder omschreven.

Het afgelopen jaar viel de opbrengst ietwat tegen, wat betekende dat toen maar weinig leden en ouders van leden gestemd hebben. maar daarom niet getreurd: we wéten dat jullie Scopias een warm hart toedragen, en dat jullie nu zeker gaan stemmen, om daarmee in ieder geval onze vereniging te steunen.

Daarom:

Ben je nog geen lid van de Rabobank, meld je daar dan snel aan, en ga vervolgens stemmen!

Informatie: Rabo clubsupport

Mocht je nog vragen hebben over deze actie, bel me dan gerust even, of stuur een mail.

Alvast bedankt, mede namens het bestuur.

Met vriendelijke groeten,

Sef Maas, coördinator Sponsoring en Subsidies

sef.maas@maasvenlo.nl

+31 6 361 55 039

« Terug naar het nieuwsoverzicht