Rabo Club Support 2022

25 augustus 2022

Net als afgelopen jaar start de Rabobank dit jaar weer de Rabo Club Support Campagne. Verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank Venlo e.o. kunnen meedoen aan deze campagne. De Rabobank Club Support Campagne is een nieuwe manier van financiële ondersteuning vanuit de bank en vervangt in de meeste gevallen de sponsor- en donatieaanvragen.

Hoe werkt het?

Elk lid van Rabobank Venlo e.o. krijgt via de Rabobank Club Support Campagne de mogelijkheid om te stemmen op haar/zijn favoriete club. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële ondersteuning voor de betreffende vereniging of stichting. Op deze manier wil Rabobank Venlo e.o. bijdragen aan het verenigingsleven, een belangrijk onderdeel van een vitale samenleving.

Hoe kun jij helpen?

Je kunt dit initiatief ondersteunen, wanneer je lid bent van de Rabobank. Je kunt dan je stem uitbrengen op onze vereniging: des te meer stemmen wij vergaren, des te hoger de bijdrage is, welke wij als Scopias Atletiek van de Rabobank tegemoet kunnen zien.

Nadere informatie: bezoek de betreffende website van de Rabobank.

Stemmen kan vanaf 5 september, tot en met 27 september a.s.

Jij helpt toch ook mee?

In het verleden hebben wij eveneens deelgenomen aan een vergelijkbaar project. Helaas viel toen de opbrengst uiteindelijk wat tegen. Hopelijk zijn we nu met zijn allen in staat om met deze clubactie van de Rabobank voor Scopias Atletiek een groot succes te realiseren!

« Terug naar het nieuwsoverzicht