Pondorun Sonderkamp & Wijnands in Kessel

21 oktober 2022

Op zondag 16 oktober vond de Pondorun Sonderkamp & Wijnands in Kessel plaats. Deze nieuwe wedstrijd werd georganiseerd door Atletiek Helden. Verschillende Scopias atleten namen deel.

Scopias-atleten bij de Pondorun Sonderkamp & Wijnands in Kessel

Aan de start bij deze wedstrijd verschenen Jur van Boekholdt, Evi Schreurs, Feliene Derijk, Jelaya Kulaleen, Luuk Schreurs en ook onze eigen trainster Petra Schreurs nam deel.

Jur nam deel aan de 1000 meter. Hij was razendsnel en wist zijn comepetie voor te blijven. Met een voorsprong van 2 seconden ten opzichte van de nummer twee eindigde hij met een 3:45. Evi, Feliene en Jelaya namen ook deel aan de 1000 meter. Jelaya liep hier een mooie 4:48, goed voor de negende plaats. Feliene was een stukje sneller en liep een 4:15 welke haar de vijfde plaats opleverde. Evi was het snelst van het drietal en liep een 4:05. Ze eindigde hiermee op het podium op de derde plaats.

Luuk liep een stukje verder. Hij nam deel aan de 2500 meter. Hij liep hier een tijd van 12:24 en eindigde daarmee elfde. Petra liep ook de 25oo meter. Zij eindigde hier met een 12:54 op de eerste plaats.

Prijsje voor deelname aan de Pondorun Sonderkamp & Wijnands in Kessel

Iedere atleet die deelnam aan deze wedstrijd en de finish haalde werd beloond met een klein prijsje: een lekker bolletje ijs van Clevers. Is dat niet even verfrissend na die harde inspanning!