Paastrimtombola weer leuk als vanouds!

10 april 2023

Afgelopen zaterdag was het een vrolijke boel bij de Paastrimtombola! Deelnemers werden uitgedaagd om binnen 2 uur zoveel mogelijk rondjes te lopen, en voor iedere 2 rondjes ontvingen zij een lootje waarmee ze kans maakten op geweldige prijzen zoals chocola, leesboekjes en sportpakketjes. Het was een heerlijke dag met een stralende zon en een gezellige sfeer, waar atleten, ouders, broertjes, zusjes en andere enthousiaste deelnemers samenkwamen om te sporten en plezier te hebben.

Vanaf het startsein renden de deelnemers enthousiast over het parcours. Kinderen liepen hand in hand met hun ouders, terwijl atleten zich in het zweet werkten om zoveel mogelijk rondjes te lopen. De sfeer was top, met veel gelach en enthousiasme!

Naarmate de tijd verstreek, verzamelden de deelnemers steeds meer lootjes, in de hoop dat zij de winnende nummers in handen hadden. En hoewel niet iedereen met een prijs naar huis ging, was de vreugde en blijdschap die voelbaar was onder de deelnemers aanstekelijk en hartverwarmend.

Het was weer een succesvolle editie, waarbij sportiviteit en gezelligheid hand in hand gingen. We kunnen niet wachten tot de volgende, om te genieten van een heerlijke dag!

Dank aan alle vrijwilligers en de jeugdcommissie voor het organiseren van deze leuke dag! Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest! En psstt.. Lijkt het jou nou ook leuk om zulke leuke activiteiten zoals de Paastrimtombola te organiseren? De jeugdcommissie zoekt nog mensen, dus heb je interesse, stuur even een mailtje naar jeugdcommissie@scopias.nl!

Via deze weg willen wij ook graag Run2Day, Snackbar de Stevel, Rousseau, McDonalds (stad), Limburgs Museum, Tuincentrum Leurs, Sweet moments Sil, Seacon, Venloop, Kaashandel Tebben, FunForest, Hardloopcentrum, Ballorig, Intertoys, Kruidvat, Koops, CityCinema, Oil & Vineger, Pasch, Restaurant Central, Ijssalon Fantastico, Just for Fun, Museum van Bommel van Dam, Boulder Klimhal, Jumping XL, Art of Chocolata en Bakkerij Broekmans bedanken voor het sponsoren van prijsjes.

« Terug naar het nieuwsoverzicht