Maastrichts mooiste

14 juni 2022

Maastricht was afgelopen weekend het decor voor een wedstrijd over onder andere 10 Engelse Mijlen en 10 kilometer, Maastrichts mooiste. Een aantal lopers van de prestatieve groep stonden aan de start.

Maastrichts Mooiste

Manouk Peters liep in gezelschap van Rik Heijnen haar 16 km van Maastrichts Mooiste. Lopen in Zuid-Limburg kan natuurlijk niet alleen vlak zijn en de heuvels hadden ze vooral bewaard voor de laatste 4 kilometer. De klok gaf bij 15 km al een pr door en bleef bij de eindstreep staan op 1.06.57 Dit leverde haar ook nog een mooie tweede  plek op in het eindklassement. Margit Leipoldt nam onder optimale aanmoediging ook de 10 EM voor haar rekening en finishte als tiende dame overall met een tijd van 1.15.18

10 kilometer

Puck Huijs meldde zich aan de start van de 10 kilometer en liet een mooie 38.51 minuten op de klok zetten. Naast alle mooie resultaten was er ook een lekker stukje vlaai aan de finish!

Amersfoort

Ook in Amersfoort was er een hardloopwedstrijd. Ton Rückert schreef zich in voor de halve marathon aldaar. Enig fysiek malheur weerhield hem van grote ambitie, maar tevreden bereikte hij de finish na 1.55.03 uur.

« Terug naar het nieuwsoverzicht