Lynn Behnke en Bente Jacobs aan de start bij limieten wedstrijd

30 januari 2022

Zaterdag organiseerde de atletiekunie een limieten wedstrijd voor senioren in Apeldoorn. Deze wedstrijd stond in principe alleen open voor atleten met een dispensatie topsport ;
Om series aan te vullen, werden er in beperkte mate atleten zonder dispensatie topsport toegelaten. Hierdoor mochten de Scopias junioren, Lynn Behnke ( meisjes U18) en Bente Jacobs( meisjes C) in Apeldoorn aan de start verschijnen tussen de top talenten. Een enorme mooie ervaring voor beide meiden.

Bente, als aller jongste atlete vandaag aanwezig, sprintte de 60 meter in 7.96 seconden, wat een nieuw p.r. voor haar is en evenals een verbetering van haar eigen clubrecord.

Lynn startte op de 400 meter, ze liep 57,77 seconden, ook voor haar een mooi indoor p.r. en een clubrecord. Hiermee krijgt ze een plekje op de lijst allertijden van de atletiekunie die als ondergrens 57.95 sec hanteren.

De meiden hebben beide mooie prestaties geleverd en tussen door nog kunnen genieten van top atletiek. Dit is een mooie voorbereiding op het NK U18 en U20 wat op 19 en 20 februari plaats vind in Apeldoorn waar naast Lynn als Bente ook meerdere Scopias atleten aan de start zullen staan.

« Terug naar het nieuwsoverzicht