LimbraCross #2: Molenven Cross in Helmond

9 november 2023

Afgelopen zondag vond de tweede cross van de LimbraCross Competitie plaats in Helmond. Hierbij waren een aantal Scopias atleten aanwezig die lieten zien wat ze in hun mars hadden.

Junioren op de Molenven Cross

Een zestal heren verscheen aan de startstreep voor de categorie JJUND: Sem Kusters, Daan Beurskens, Mick Smits, Ryan van Groenendaal, Milan Veenje, en Djes Nelissen. Sem scoorde de tweede plek toen hij in iets minder dan 8 minuten finishte. De dames van MJUND waren met een iets grotere groep: Fien Houben, Daphne Klomp, Evi van Horck, Saartje Hendriks, Feliene Derijk, Nouk Helmink, Evi Schreurs, Jelaya Kulaleen, Quinty Coumans, en Indy van Groenendaal. Fien en Daphne behaalden een plek binnen de top 10 met een 9e en 10e plek.

Pupillen op de Molenven Cross

De vier musketiers (ja, vier!) die aanwezig waren van de JPUPA waren Jasper Derijk, Brent Smetsers, Jip Hendriks, en Daan Schell. Jasper behaalde een tweede plek met een tijd van 5m36s. De MPUPA aanwezigen waren Josephine de Kaste, Lynn Helmes, Ysra Bauer, Myrthe Klomp, Nikki Zegers, en Esmey Rouleaux. Josephine was de eerste in Scopiastenue die over de finishlijn kwam na 6m48s. Zowel de JPUPB als de MPUPB hadden één vertegenwoordiger: Raf van Boekholdt en Yenthe Goertz. Raf behaalde een tweede plek en Yenthe een achtste plek. Valentina de Kaste haalde een eerste plek in de Meisjes Pupillen Mini’s.

« Terug naar het nieuwsoverzicht