Limbra wedstrijden in Roermond en Venray

16 juli 2022

Afgelopen week vonden de Limbra wedstrijden in Roermond en Venray plaats. Aan beide wedstrijden deden ook een aantal Scopias-atleten mee.

Limbra wedstrijd in Venray op 12 juli

Als eerste stond de Limbra wedstrijd in Venray op het programma. Hieraan namen Scopias-atleten Noud Kessels (D junior), Luuk Schreurs (D junior) en Tim Schreurs (master) deel. Luuk en Tim namen beide deel aan het speerwerpen. Hierbij wist Luuk zijn 400 gram zware speer tot een afstand van 16,04 meter te werpen. De speer van Tim kwam tot een afstand van 35,52 meter. Luuk nam buiten het speerwerpen ook nog deel aan het verspringen. Hier sprong hij een persoonlijk record met een sprong van 3,45 meter. Ook Noud Kessels nam deel aan het verspringen. Hij kwam nog ietsjes verder als Luuk en sprong 3,63 meter. Ook nam Noud deel aan de 80 meter sprint, waar zijn tijd van 12,17 goed was voor een persoonlijk record.

Limbra wedstrijd in Roermond op 15 juli

Op 15 juli stond de Limbra wedstrijd in Roermond op het programma. Wederom zagen we Noud Kessels, Luuk Schreurs en Tim Schreurs in actie komen, maar ook Livana Peeters (U18), Neomi Peeters (D junior) en Audrey Jacobs (U20) waren aanwezig. Zowel Luuk als Noud namen deel aan de 80 meter. Waar Noud in Roermond een persoonlijk record liep, was het deze keer Luuk die een nieuw persoonlijk record behaalde met een tijd van 13,28 seconden. Noud liep een 12,92. Tijdens het verspringen kwamen de heren opnieuw in actie. Noud sprong hier 3,80 meter. Luuk kwam 1 centimeter verder en sprong 3,81 meter, goed voor een persoonlijk record. Bij het discuswerpen zien we vervolgens Tim, Neomi en Livana in actie komen. Tim komt hier tot een afstand van 25,21 meter. Neomi werpt de discus 19,26 meter ver weg en Livana bereikt een afstand van 19,92 meter. Bij het kogelstoten zien we de zusjes Peeters ook in actie komen. Hierbij Neomi bereikt een afstand van 8,50 meter met haar 2 kilo zware kogel. Livana komt tot een afstand van 9,42 meter met haar kogel van 3 kilo. Tot slot zien we Audrey bij het kogelslingeren in actie komen. Zij slingert haar kogel van 4 kilo tot een afstand van 61,89 meter.

Volledige uitslag van de Limbra wedstrijden in Roermond en Venray

De volledige uitslag van de Limbra wedstrijden in Roermond vind je hier. De uitslag van Venray vind je hier.

« Terug naar het nieuwsoverzicht