Limbra baancircuit in Venlo

2 juli 2023

Afgelopen donderdag landde het Limbra Baancircuit in ons eigen Venlo! Met maar liefst 127 inschrijvingen beloofde het een toffe wedstrijd te worden!

Breed programma

Op de agenda voor deze donderdag stonden verschillende sprintafstanden, waaronder ook de 150m. Maar ook een 400m, 600m en 800m stonden op het programma. Daarnaast was er voor de lopers van de wat langere afstanden een 3000m.

Niet alleen looponderdelen, maar ook technische onderdelen stonden op de agenda. Zo konden atleten deelnemen aan het verspringen, hoogspringen of het kogelstoten.

Goede sfeer met mooie prestaties

Ondanks de dreigende wolken viel het mee met de regen en hing er een heerlijke ontspannen sfeer op de atletiekbaan. Niet alleen werd er gezellig opgetrokken met atleten van de eigen vereniging, maar ook met atleten van andere verenigingen werd gekletst, gelachen en werden mooie prestaties gedeeld. En buiten de gezelligheid werden natuurlijk ook weer veel mooie prestaties neergezet!

Dank aan de vrijwilligers

Via deze weg willen we nogmaals alle vrijwilligers bedanken die zich hebben ingezet om deze wedstrijd mogelijk te maken. Jullie zijn stuk voor stuk toppers!

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht