Leudal Cross in Haelen

14 februari 2023

Afgelopen weekend nam de eennalaatste cross in de LimbraCross competitie plaats bij de Leudal Cross in Haelen. Onze atleten hebben daar hun best gedaan om de mooiste tijden neer te zetten.

Lange Cross bij Leudal Cross in Haelen

Twee heren van Scopias namen deel aan deze cross, namelijk Jeroen Hendriks (M45) en Jack Boots (M50). Zij behaalden allebei een derde plek, en stonden dus op het podium. Goed gedaan, mannen!

Junioren bij de Leudal Cross in Haelen

De Meisjes Junioren D waren onder de Junioren de enigen die voor Scopias uitkwamen. Er waren 4 deelnemers aanwezig: Anna van der Velden, Sterre Venhorst, Yara Bauer en Quinty Coumans. Anna behaalde de eerste plek met een tijd van 6.34, maar de rest zette ook een mooie tijd neer!

Pupillen bij de Leudal Cross in Haelen

Voor de Jongens Pupillen A waren Jasper Derijk, Jur van Boekholdt, Brent Smetsers, Ryan van Groenendaal en Daan Schell aanwezig. Jasper en Jur behaalden respectievelijk een eerste en derde plek en behaalden het podium. Brent, Ryan en Daan volgden ook met een mooie tijd! De Meisjes Pupillen A waren met een iets grotere groep, namelijk met Fien Houben, Pleun van Woezik, Evi Schreurs, Feliene Derijk, Saartje Hendriks, Ysra Bauer en Indy van Groenendaal. Fien won de Scopiasstrijd en met een tijd van 7.07 behaalde zij net geen podiumplaats, maar wel een mooie vierde plaats. De andere dames hebben het ook goed gedaan! Ruben Schutgens was represent van de Jongens Pupillen B en zette een tijd van 7.23 neer. De driespan die uitkwam voor de Meisjes Pupillen B bestond uit Josephine de Kaste, Nikki Zegers en Emma Schutgens. Josephine behaalde een mooie tweede plek, maar ook Nikki en Emma belandden binnen de top 10! Raf van Boekholdt en Bodi Buschman waren de Jongens Pupillen C die aanwezig waren en Raf behaalde een eerste plek. Yenthe Goertz was als enige Scopiasatleet present van de Meisjes Pupillen C en zette een nette tijd van 4.26 neer.

Limbracross Competitie

Zoals al genoemd was de Leudal Cross de eennalaatste cross in de Limbracross Competitie. De laatste cross, de Nederheijde Commanderije Cross, zal plaatsvinden op 5 maart in het Brabantse Milheeze. Vûr now dus efkes unne Vastelaovesvekansie. Weej winse och allemaol eine sjoene en joeksige tied toe!

« Terug naar het nieuwsoverzicht