Jaspercross in Asten

11 januari 2023

Jaaaa hoor, daar was ‘ie weer! De Limbracross is terug om 2023 knallend te starten, en de Jaspercross vond dan ook afgelopen weekend in Asten plaats.

De lange cross bij de Jaspercross in Asten

De lange cross werd gelopen door Jack Boots (M50) en Jeroen Hendriks (M45), waarbij Jack een vierde plek behaalde en Jeroen een derde plek! Een mooi resultaat waar ze trots op mogen zijn.

Junioren bij de Jaspercross in Asten

Luuk Schreurs (U16), Yara Bauer (U14), Daphne Klomp (U14), Anna van der Velden (U14), Mick Smits (U14) en Noud Kessels (U14) waren de Junioren die deelnamen aan de wedstrijd. Anna was de snelste op haar afstand (1600m) en Noud behaalde de tweede plek op zijn afstand (2000m). Daarmee waren zij de Junioren die in Asten een mooie podiumplek behaalden, goed gedaan beiden!

Pupillen bij de Jaspercross in Asten

De A-Pupillen werden vertegenwoordigd door Jur van Boekholdt, Jasper Derijk, Brent Smetsers, Daan Beurskens, Daan Schell, Fien Houben, Pleun van Woezik, Evi Schreurs, Feliene Derijk, Kiki Pala en Ysra Bauer. Chapeau voor de opkomst! Jur en Jasper namen respectievelijk de eerste en tweede plek op hun naam: een Scopias-gevuld podium dus! Ook de rest heeft een mooie tijd neergezet en kunnen trots zijn op zichzelf.

De B-Pupillen die deelnamen waren Jayden Jennissen, Josephine de Kaste, Myrthe Klomp en Nikki Zegers. Josephine behaalde de zilveren plak met een tijd van 6.24, netjes!

De C-Pupillen sluiten af en waren met Raf van Boekholdt en Yenthe Goertz, waarbij Jur de tweede plek behaalde en Yenthe de vijfde plek. De allerkleinsten hebben dus alsnog een Scopias tenue op het podium doen belanden.

Mooie prestaties

Alle deelnemers hebben een goede tijd gelopen op deze cross in Asten. Goed gedaan, allemaal, op naar de volgende!

« Terug naar het nieuwsoverzicht