Gezocht: Enthousiaste Athletics Champs juryleden

6 oktober 2021
We zijn op zoek naar enthousiaste Athletics Champs juryleden. Wij organiseren in het voorjaar 2022 de cursus “Jury Athletics Champs” (code 61). Als je kind deelneemt aan de Athletics Champs, is het aan te bevelen dat je zelf de atletiek regeltjes weet. Uit ervaring weet ik dat iedere ouder geschikt is om deze regels te hanteren en toe te passen in een wedstrijd. Op deze manier worden de wedstrijden nog leuker en interessanter voor jou als ouder, want je bent er directer bij betrokken. Vaak willen ouders graag helpen met een wedstrijd. Daarnaast kunnen de trainers dan ook trainers zijn bij de wedstrijd; en coachen de kinderen voor een (nog) betere prestatie. Afgelopen jaren was dit zichtbaar in de teamprestaties. We hebben diverse 1ste plaatsen mee naar Venlo genomen.

Cursus voor Athletics Champs juryleden

Wij organiseren in het voorjaar 2022 deze cursus “Jury Athletics Champs” (code 61) . Als je je aanmeldt krijg je, van tevoren, de onderdelen in theorie toegestuurd. Deze kun je je eigen maken op een tijdstip wat jezelf schikt. Vervolgens volgt een avond waarin je in 2,5 uur de regels kent. Ook zullen er situaties behandeld worden die je als jurylid tegen kunt en zult komen. Daarna heb jij een “plus” met de Athletics Champs wedstrijden, die iedereen ten goede komt.
 
De “avond” zal plaatsvinden in de kantine van Scopias, door eigen opleiders, en voor jou ook nog eens gratis. Geef je ook op via: juco@scopias.nl of 06-40219583 
Roy Janssen, juco
« Terug naar het nieuwsoverzicht