Digitale ledenvergadering 25 november, een impressie

29 november 2020

In totaal 37 leden hebben meegedaan met de Teams-vergadering. Gelukkig liet de techniek ons niet in de steek. Omdat we gebruik konden maken van de faciliteiten in het gemeentekantoor konden we met een aantal mensen van het bestuur toch fysiek aan een tafel zitten.
We begonnen met het huldigen van de jubilarissen: John van der Elst (40 jaar) en Karina Ramakers (25 jaar). Mooi om de verhalen en de plaatsjes uit het verleden te horen en te zien!
De agendapunten mededelingen, verslag en jaarverslag riepen weinig vragen op, de goedkeuring van de jaarcijfers 2019 hebben we verschoven naar een volgende vergadering omdat de kascommissie wegens corona nog geen gelegenheid had bij elkaar te komen.
Zoals verwacht riep de contributieverhoging de meeste discussie op, was ook goed te zien en te volgen op de website.
Uiteindelijk ging een meerderheid van de vergadering akkoord met het voorstel van het bestuur, maar duidelijk is ook dat het werk aan gezonde financiƫn nog lang niet af is, er staat nog een stevig tekort op de conceptbegroting 2021 en daarbij is nog niet eens rekening gehouden met het mogelijk niet doorgaan van evenementen zoals de Berden Voorjaarsloop.
De aanpassing van de (systematiek van) trainersvergoedingen en het weer opnieuw ingezette ledenbeleid: elk lid doet mee aan het verenigingswerk, werden zonder vragen goedgekeurd.
Cindy Hovens nam afscheid als bestuurslid, Roel van de Velden werd enthousiast binnengehaald als nieuw bestuurslid.
Na twee uur was de vergadering ten einde. Hopelijk niet alleen de eerste maar ook de laatste digitale vergadering!

Het verslag volgt nog, ook op deze website.

 

Bert Martens

« Terug naar het nieuwsoverzicht