Denice Jacobs bij Kermismeerkamp in Best

5 juli 2022

Afgelopen weekend nam Denice Jacobs deel aan de Kermismeerkamp in Best. Ze nam het op tegen twee andere atleten in haar categorie en eindigde op de eerste plaats.

Prestaties van Denice Jacobs bij de Kermismeerkamp in Best

Tijdens de meerkamp stonden 100 meter horde, hoogspringen, kogelstoten, 200 meter, verspringen, speerwerpen en 800 meter op het programma.

Op de zaterdag begon Denice met de 100 meter horde, die ze als snelst van de drie aflegde, met een tijd van 15,47 seconden. Het volgende onderdeel op het programma was het hoogspringen. Hier sprong ze hoger dan haar tegenstanders. Ze behaalde een hoogte van 1,49 meter. Tijdens het kogelstoten behaalde Denice een nieuw persoonlijk record, toen ze haar 4 kilo kogel tot een afstand van 11,66 meter wist te stoten. Het slotonderdeel van de zaterdag was voor Denice de 200 meter spring, welke ze in een tijd van 27,07 seconden wist af te leggen.

Voor de zondag stonden de resterende onderdelen gepland. Denice begon de dag met het verspringen. Hier sprong ze een mooie afstand van 5,02 meter. Het verspringen werd gevolgd door het speerwerpen, waar ze een mooie 30,43 wist te gooien. De zondag werd afgesloten met de 800 meter. Denice behaalde hier de eerste tijd met 2:30,61, dik 20 seconden sneller als de nummer twee in haar categorie.

Alle punten bij elkaar opgeteld kwam Denice uit op 4471 punten, een persoonlijk record. Goed bezig Denice!

De volledige uitslag vind je op atletiek.nu.

« Terug naar het nieuwsoverzicht