De clubkampioenen van 2022!

3 oktober 2022

Op zaterdag 1 oktober vond de jaarlijkse clubdag plaats. Ondanks het mindere weer, was het zoals vanouds een zeer geslaagde dag met veel mooie prestaties. De deelnemen namen deel aan een meerkamp met verschillende onderdelen. De nummers 1, 2 en 3 ontvingen een mooie beker voor hun geleverde prestaties.

De clubkampioenen van de G-atleten

Bij de heren van de G-atletiek werd Erlan Rangan tweede. Roy in ’t Zand mocht zich tot clubkampioen uitroepen. Voor de dames van de G-atletiek was het Marij Heijnen die won. Op de tweede plaats eindigde Merie Heijnen.

De clubkampioenen van de pupillen

Mini-pupillen

Op de derde plaats bij de jongens mini-pupillen eindigde Olivier Veenje. Luc Zeegers werd hier tweede. Kampioen onder de jongenspupillen werd Raf van Boekholdt. Bij de meisjes was het Tess Loosman die zich tot clubkampioen mocht uitroepen. Zij werd gevolgd door Yenthe Goertz op de tweede plaats en Fenne Baur op de derde plaats.

C-pupillen

Bij de meisjes C-pupillen was het Nikki Zegers die de derde plaats bemachtigde. Zij volgde daarmee Merjem Kenjar die tweede werd. Clubkampioen in deze categorie werd Josephine de Kaste. Bij de jongens C-pupillen werd Jip Hendriks clubkampioen. Ferre Veenje werd hier tweede en Ruben Schutgens eindigde als derde.

B-pupillen

Bij de jongens B-pupillen eindigde Jasper Derijk als clubkampioen. Tweede werd hier Brent Smetsers. Evan Schouenberg eindigde als derde. Bij de meiden was het Faya Lommen die als derde eindigde. Djalishia werd tweede en Tessa Honig mocht zich uitroepen tot clubkampioen.

A-pupillen

Onder de meisjes A-pupillen was het Nouk Helmink die de meeste punten binnenhaalde. Zij eindigde op de eerste plaats. Ze werd gevolgd door Kira Cool op de tweede plaats en op de derde plaats vinden we Evi van Horck. Bij de jongens pupillen A was het Sem Kusters die de winst binnenhaalde. Hij werd gevolgd door Jur van Boekholdt op de tweede plaats. Derde werd hier Mick Smits.

De clubkampioenen van de junioren en senioren

D-junioren

De clubkampioen van de jongens D-junioren werd Liam Lommen. Noud Kessels werd hier tweede en Luuk Schreurs eindigde als derde. Bij de meiden was het Luna Smits die als derde eindigde. Op de tweede plaats vinden we Isabel Aerdts. Eerste werd hier Anna van der Velden.

C-junioren

Bij de meiden C-junioren was het Merel Teeuwen die als eerste eindigde. Op het podium werd ze vergezeld door Lise Migchels op de tweede plaats en Fay Swinkels op de derde plaats. Bij de jongens was het Luc Houben die eindigde als clubkampioen. Jonas Fortuin werd hier tweede en als derde eindigde Noud Janssen.

U18-junioren

Bij de heren U18 was het Thomas Aerdts die de derde plaats bemachtigde. Jayden Zanders eindigde hier als tweede. Seppe Swinkels werd clubkampioen. Bij de vrouwen U18 was het Livana Peeters die zich tot clubkampioen mocht uitroepen.

U20-junioren

Bij de U20 heren vinden we Rick Faassen als clubkampioen.

Senioren

In de categorie mannen senioren vinden we Olav van Vessem op de tweede plaats. Op de eerste plaats eindigde Finn Alberts.

Geslaagde clubdag!

Graag bedanken we alle vrijwilligers voor het helpen bij de clubdag!

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht