Berden Nazomerloop uitgesteld naar 13 maart 2022

17 augustus 2021

Beste leden van Scopias Atletiek,

 

Met pijn in het lopers-hart hebben heeft de organisatie moeten besluiten om de Berden Nazomerloop dit jaar af te gelasten. Dit ondanks het feit dat we weer een grote groep vrijwilligers hadden, een mooi nieuw parcours en – naast de bekende – verschillende nieuwe sponsoren.  Na de Venloop en de Bridge-to-Bridge run is dit het derde grote loopevenement in Venlo dat wordt afgelast.

 

We hadden een coronaplan gemaakt waarmee we kunnen voldoen aan de huidige regelgeving van de autoriteiten. Maar de uitvoering van dit plan zou heel veel extra druk op onze organisatie en vrijwilligers gaan leggen. Vanwege de strenge Coronaregels is het namelijk niet mogelijk publiek toe te laten in het start & finishgebied, mogen er geen muziekkapellen langs het parcours staan en kunnen wij geen gebruik maken van de faciliteiten van Scholengemeenschap Den Hulster. Daar bovenop komt ook nog een achterblijvend aantal inschrijvingen.  Dit alles heeft ons tot de conclusie gebracht dat het dit jaar niet haalbaar is het evenement te organiseren.

 

Als organisatie richten wij ons nu op de 16e editie van de Berden Voorjaarsloop op 13 maart 2022. Wij hopen uiteraard dat jullie je ook voor het evenement op 13 maart 2022 zullen opgeven, dan wel als vrijwilliger de handen uit de mouwen zullen willen steken.

 

Met vriendelijke groeten,

Namens het kernteam Berden Voorjaarsloop,

Sef Maas

Voorzitter kernteam Berden Voorjaarsloop

« Terug naar het nieuwsoverzicht