Athletic Champs Weert

10 juli 2023

Afgelopen weekend stonden de toppers van Scopias weer klaar in Weert voor de Athletic Champs. Onder werkelijk tropische temperaturen was het tijd voor de een-na-laatste wedstrijd van dit seizoen.

Resultaten bij de Athletic Champs in Weert

De U12-pupillen stonden met 3 teams aan de start. In poule B wist team 2 van Scopias met 2255 punten de eerste plek binnen te halen. In poule C behaalde team 6 2257 punten, goed voor de tweede plaats. En in poule D waren de 1958 punten van team 10 goed voor de derde plaats. Alleen maar podiumplekken dus!

Ook bij de U8, U9 en U10 teams van Scopias eindigen we overal op het podium. Team 18 (U10) werd in hun poule eerste met 2390 punten. Team 22 (U8/U9) behaalde 2242 punten en haalde daarmee de tweede plaats binnen. Chapeau!

Nog één wedstrijd te gaan

Er rest nog één laatste wedstrijd in dit seizoen van de Athletic Champs. Op 17 september krijgen onze pupillen nog één keer de kans om te laten zien wat ze zich hebben. En nog leuker: deze finale vindt plaats op onze eigen baan in Venlo! Zien we jou dan ook langs de kant staan om onze toppers aan te moedigen? Wij hebben er alvast zin in!