Alle clubkampioenen op een rij!

27 september 2021

Op zaterdag 25 september vond de jaarlijkse Scopias Clubdag plaats. In de diverse categorieën werd een meerkamp afgewerkt. Na afloop werden de nummers 1 2 en 3 gehuldigd. Alle prijswinnaars kregen een medaille en de clubkampioenen ook nog een mooie beker. Een overzicht van alle clubkampioenen volgt hier.

De clubkampioen van de G-atleten

Het clubkampioenschap werd gewonnen door Erlan Rangan, gevolgd door Ryan Reijnders en Jennifer Sabel.

De clubkampioenen van de pupillen

Mini pupillen

Bij de jongens was de tweede plek voor Raf van Boekholdt. Jip Hendriks werd de clubkampioen. Diezelfde eer viel bij de meisjes Myrthe Klomp ten deel. Lieve Moerman werd tweede en Emma Beurskens werd derde.

C pupillen

Tessa Honig is de nieuwe clubkampioen bij de meisjes C pupillen, de tweede plaats van voor Djalishia van der Linde en het podium is compleet met Jessy Inci. Bij de jongens was de eerste plaats voor Brent Smetsers, de tweede plek voor Jasper Derijk en de bronzen plak voor Evan Schouenberg.

B pupillen

Het clubkampioenschap bij de meisjes B pupillen werd gewonnen door Nouk Helmink, gevolgd door Evi Schreurs en Saartje Hendriks. Bij de jongens stond Jur van Boekholdt op de hoogste trede. De zilveren plek was voor Juul Nelissen en het brons ging naar Daan Beurskens.

A pupillen

Bij de jongens A pupillen werd Finn Peeters werd derde, Tom Godding tweede en de hoogste trede was voor Noud Kessels. Bij de meisjes A pupillen won Anna van der Velden het clubkampioenschap, gevolgd door Kira Cool en Marijke Schraets.

De clubkampioenen van de junioren

Junioren D

Tijs Rijvers werd de clubkampioen van de jongens junioren D. Op de tweede plek eindigde Liam Lommen en het podium werd compleet gemaakt door Luuk Schreurs. Bij de meisjes junioren D werd gewonnen door Merel Teeuwen. Het zilver ging naar Ayla Cool en het brons was voor Nadia de Groot.

Junioren C

Seppe Swinkels werd clubkampioen bij de jongens junioren C. Jayden Zanders werd tweede en Finn van de Klundert derde. Bij de meisjes junioren C was het goud voor Lev Gitmans en was het zilver voor Sterre Gubbels.

Junioren U18

Bij de mannen U18 werd Rick Faassen clubkampioen. Jasper Fortuin werd tweede en het brons was voor Chiem Denen. Bij de vrouwen U18 werd Livana Peeters clubkampioen.

Junioren U20 en senioren

Finn Alberts werd clubkampioen bij de heren U20. Martijn Jansen werd clubkampioen bij de senioren.

Stimuleringsprijs

Deze prijs ging bij de b – c en mini pupillen naar Fenne Vermulst en bij de A pupillen naar Mick Smits. Bij de junioren de prijs uitgereikt aan Livana Peeters. Deze 3 atleten ontvingen de grote wisselbeker en een kleine beker als aandenken.

Iedereen die geholpen heeft om deze dag tot een groot succes te maken, willen we graag via deze weg bedanken.

https://photos.app.goo.gl/vriJuskGNDtZtk357

« Terug naar het nieuwsoverzicht