Meerkamp pupillen en junioren in Gemert

De dag begon wat twijfelachtig. Het weer is dubieus, we waren nog nooit in Gemert geweest, althans op de buitenbaan. Er waren relatief weinig pupillen en junioren. Niet helemaal waar, maar we zijn zo verwend de laatste wedstrijden. Als we in Gemert aankomen zijn we blij verrast. Wat een mooie baan, het weer lijkt erg tof. Benieuwd!

We installeren ons en de atleten stromen binnen. Doordat hier naast de bekenden clubs ook allerlei, voor ons, onbekende atleten waren, was het spannend welke concurrentie we konden verwachten. We zagen topteams uit bijvoorbeeld Breda, Tilburg, Oss en natuurlijk uit Gemert zelf, maar er waren zelfs atleten uit Genk in België

Gemert had de organisatie knap voor elkaar en strak op tijd gingen A, B en C-pupillen van start. Even later starten ook de C- en D junioren. Ondanks de behoorlijke warmte sneuvelde het ene PR na het andere. Ook zagen we fantastische prestaties van atleten uit Breda, Tilburg, Roosendaal en Genk. Dit motiveerde de atleten van Scopias nog meer.

In de middag gingen de atleten er nog eens lekker tegenaan. Wederom overtroffen ze zichzelf en met bloed zweet en tranen zagen we fantastische prestaties.

Uiteindelijk werden Ravi, Raf en Isis beloond met eremetaal. Alle drie behaalden ze een derde plek, wat supergoed was in dit veld! Hartelijk gefeliciteerd en dank aan alle atleten voor een fantastische dag. De trainers en ouders hebben echt genoten. Ook dank aan Gemert voor deze fantastische en goed georganiseerde dag. Dit is voor volgend jaar een absolute aanrader en we gaan zeker met meer atleten verschijnen!

Rogé Pollen

1scopias nieuwslogo