Wedstrijden

Wedstrijden zijn de manier om met enige regelmaat te zien hoe goed je bent geworden. En hoe dit in verhouding staat tot andere atleten. Voor je eigen vertrouwen is het enorm belangrijk om het onbeschrijfbare trotse gevoel te krijgen wanneer je je eigen persoonlijk record hebt verbroken.
Scopias Atletiek vindt het belangrijk dat alle atleten regelmatig deelnemen aan wedstrijden. De vereniging kent daarom verschillende type wedstrijden: begeleidde wedstrijden, verplichte wedstrijden en wedstrijden met een vrije inschrijving.

 

  • Begeleidde wedstrijd: een uitgeschreven wedstrijd waarvan de inschrijving via Scopias is te regelen en waarbij trainers aanwezig zullen zijn om uw kind te begeleiden.
  • Verplichte wedstrijd: de door Scopias zelf georganiseerde wedstrijden en de competitiewedstrijden zijn verplichte wedstrijden voor de pupillen en CD-junioren.
  • Vrije inschrijving: we vermelden dat deze wedstrijden er zijn maar zijn als organisatie niet in staat om deze wedstrijden te begeleiden.

 

Bekijk hier de wedstrijdkalender voor de jeugd.

Bij wedstrijden, uitgeschreven door de Atletiekunie (competities & kampioenschappen) is iedere atleet verplicht het clubtenue te dragen. Klik hier voor meer informatie over het clubtenue.