Scopias pupillen winnaars Athletics Champs competitie

Vandaag vond in Roermond de finale wedstrijd van de Athletics Champs competitie plaats. Met 241 deelnemers, waaronder 64 Scopias pupillen, was het een druk bezette wedstrijd. Zowel de B pupillen als de C / mini pupillen van Scopias werden de winnaars van het verenigingsklassement. De A pupillen werden tweede in hun klassement. Drie mooie bekers mochten mee naar Venlo!

Scopias pupillen a b c en mini

Om tien uur begon deze vijfde wedstrijd van de competitie met een teamestafette. Daarna kwamen de B, C en minipupillen in actie op 40 meter sprint, 40 meter horden, slingeren, vortex en hurkhoogspringen. Tot besluit renden zij allemaal zoveel mogelijk meters in 4 minuten. Bij de A pupillen stonden 60 meter horden, kogelstoten, vortex, polsstok verspringen en hoogspringen op het programma. Zij sloten af met een duurloop van 6 minuten.

Na afloop vond meteen de prijsuitreiking van deze wedstrijd plaats, waarbij per poule de prijzen werden verdeeld. Alle kinderen kregen een medaille, die paste bij de eerste, tweede, derde of vierde plaats in de poule. Daarna werd de balans opgemaakt voor het hele seizoen en mochten de pupillen de bekers in ontvangst nemen. Op 29 september wordt het baanseizoen afgesloten tijdens de clubkampioenschappen, de Scopias Clubdag.