Limbracross 2016/2017

Weer en wind werd getrotseerd tijdens de 9 Limbracross competitie wedstrijden.
Door de atleten, maar natuurlijk ook door alle ouders die de kinderen in alle weersomstandigheden, naar de wedstrijd brachten, aanmoedigden en thuis weer opwarmden. Koud was dit seizoen. Niet alle wedstrijden, maar toch wel genoeg. Soms konden de trouwe supporters binnen staan, maar vaak moesten ze buiten, al dan niet met koffie wachten op de prestaties van hun kroost. Allemaal die ouders, grootouders, broers en zussen en andere aanverwanten willen we graag ook eens in het zonnetje zetten. Na 9 behoorlijk koude zondagen hebben jullie dit zeker verdiend.

Tevens een enorme pluim voor de trainers van Scopias en alle andere clubs voor het zo trouw bijstaan van hun pupillen en junioren. Chapeau dat jullie er telkens weer waren. Soms met eigen kinderen op het parcours, maar ook mensen die echt alleen voor “hun” atleten daar waren: “Top en dank jullie wel”!

Maar dan de atleten zelf. Er zijn er maar 5 die op of naast het podium mogen staan aan het einde van de cyclus, maar er zijn er zoveel meer die meedoen. Soms in het midden van het veld, soms zelfs helemaal achteraan. Alle atleten die één of meerdere wedstrijden hebben gerend willen we een enorme pluim geven. Kinderen die zich zelf telkens weer een klein beetje verbeterden, een paar seconde sneller. Niet meer laatste… van de 13e naar de 11e plek. Geen beker, maar wel beter dan de vorige keer! Zo goed van jullie dames en heren! Vol vertrouwen kijken we dan ook uit naar het komende baanseizoen. Een seizoen waar jullie individueel, maar zeker ook als groep kunnen “shinen”. Iets waar wij als trainerskader zeker weer naar uitkijken!

Hartelijk dank aan iedereen die dt mooie crossseizoen mogelijk heeft gemaakt en op naar een tof zomerseizoen met veel nieuwe PR’s, maar boven alles plezier in wat jullie doen: de fantastische atletieksport!

Dank jullie wel!
Namens Kader pupillen

1scopias nieuwslogo