Sportief Wandelen

Ben jij één van de vele mensen die de afgelopen tijd besmet is geraakt met het Wandelvirus? Of wil je er juist graag mee beginnen, maar weet je niet goed hoe? In beide gevallen willen we je graag eens vertellen over de vele mogelijkheden op Sportief Wandelgebied bij…

 

Scopias Atletiek!

Scopias Atletiek is een bruisende vereniging waar dagelijks met hart en ziel gesport wordt. Van gezellig trimmen om fit te blijven, van sportief wandelen tot het bereiken van een topprestatie, dit is allemaal mogelijk bij Scopias! Sportief Wandelen gebeurt onder een persoonlijke begeleiding, een verantwoorde trainingsopbouw en binnen de gezelligheid van je groepsgenoten. Daarvoor zijn er dus deskundige trainers bij Scopias. Scopias is ook een club waar plek is voor iedereen en waar ruimte is voor gezelligheid. Na afloop van de wandeling kun je gezellig koffie, thee of frisdrank gebruiken. Als je met je groep iets wilt organiseren in de kantine, dan is dit in overleg te regelen.

wandelsport IMG 8687 (Small)

 

Sportief Wandelen

Wij zijn een atletiekvereniging. Sinds midden 2012 zijn we ook begonnen met Wandelgroepen. Via het lidmaatschap van de Atletiekunie ben je automatisch en verder kosteloos ook lid van de KNBLO-NL. Je krijgt hiervoor de jaarlijkse Wandelkalender en 6 x per jaar het Wandelmagazine van de KNBLO-NL. 

Je kunt ook per keer deelnemen aan de wandelingen op de locaties. Dan betaal je per keer € 1,75 aan de trainer.Je hoeft dus niet perse lid te worden.

 

Trainingstijden

Dinsdag   10:00 - 11:30 uur   Locatie Schandelo (Jagersrust)   Sportief Wandelen


Je kunt ook voor dezelfde contributie aan de verschillende wandelingen deelnemen, mits op verschillende tijdstippen wel te verstaan. Elke groep heeft een deskundige en ervaren trainer die voor elk lid van de groep aandacht heeft. Beginnende wandelaars hoeven zich geen zorgen te maken achterop te raken, de snellere wandelaar hoeft niet bang te zijn te langzaam te moeten lopen: de trainingen worden altijd aangepast en zijn zeer gevarieerd.

Meer informatie?
Neem dan contact op met 
T : 
E :