Clubhuis Scopias

 

Clubhuis & catering

clubhuisContact : kantine@scopias.nl
Telefoon: 077-3546504
> Kijk hier voor de contactpersonen

 

Reguliere Openingstijden Clubhuis

  • Maandag: 18:30-21:30
  • Dinsdag: 18:30-21:30
  • Woensdag: 18:00-19:30 (m.u.v. schoolvakanties)
  • Donderdag: 18:30-21:30
  • Vrijdag: gesloten
  • Zaterdag: 09:00-10:45 (m.u.v. schoolvakanties)

Voor de reguliere openingstijden zijn ook reguliere bardiensten vastgelegd.

 

Missie Clubhuis

Het clubhuis van Scopias biedt een ontmoetingsplaats voor de leden van Scopias, ter bevordering van de binding binnen de vereniging.

 

Buiten reguliere tijden

Buiten reguliere openingstijden moeten we zorgen voor gekwalificeerde medewerkers en voor iemand die het clubgebouw opent. Dit vergt in de regel tijd. Alle aanvragen tot andere openingstijden als hierboven dienen 14 dagen van te voren via e-mail naar kantine@scopias.nl gezonden worden. De bevestiging of annulering zal binnen 7 dagen gedaan worden.
Tijdens trainingen wordt de kantine vaak opengemaakt door trainers. Dit valt onder verantwoording van de trainers, maar in die tijden zijn er geen bardiensten vastgelegd en de kantine is dan ook niet open voor het algemene publiek.

 

Betalingsverkeer

Om geldverkeer zo eenvoudig mogelijk te houden en zo weinig mogelijk kleingeld in het gebouw te houden, zijn er tegoedkaarten voor koffie en andere consumpties gemaakt. Deze zijn in principe alleen beschikbaar voor leden van Scopias en de kaarten worden in het clubhuis bewaard. Het clubhuis biedt geen mogelijkheid voor elektronisch betaalverkeer, dus alles gebeurt met contanten of via tegoedkaarten. Bent u ervan bewust dat het clubhuis uit veiligheidsredenen slecht beperkt wisselgeld beschikbaar heeft, dus papiergeld boven de €20 kan niet altijd gewisseld worden.

 

 

Algemene gedragsregels Clubhuis

Aan gezelligheid dragen we allemaal ons steentje bij. De kantine wordt draaiende gehouden door leden van Scopias en voor leden en gasten van Scopias. Als we met respect voor elkaar omgaan, kunnen we de kantine een heel prettige ervaring houden. Denk daarom aan het volgende:

  • Voeten vegen bij het binnenkomen van het gebouw.
  • Breng gebruikt servies na gebruik naar de bar en afval naar de afvalbak.
  • Laat de stoelen netjes achter zoals je ze gevonden hebt.

 

 

Vergaderen

Het clubhuis biedt mogelijkheden tot vergaderen. Er zijn twee ruimtes, de MFR (Multifunctionele Ruimte) en de algemene ruimte. Natuurlijk is ieder Scopias lid van harte welkom voor een gezellig onderonsje in de algemene ruimte, maar als u rust nodig heeft kan de MFR geboekt worden voor een vergadering tijdens reguliere openingstijden en de hoofdruimte voor vergaderingen buiten reguliere openingstijden. Als u iets wilt buiten de reguliere openingstijden, denk er dan wel aan dat u zelf zorg moet dragen voor openen en sluiten van het clubhuis en ook zelf zorg moet dragen voor het natje en droogje van de deelnemers. Ook is er een formulier om te kosten te rapporteren.