Homepage

Voorzitter gezocht

Scopias Atletiek is op zoek naar een nieuwe voorzitter vanaf januari. Ben jij of ken jij iemand die deze functie op zich kan en wil nemen? Lees dan verder!

Baanatletiek

In de baanatletiek staan lopen, springen en werpen centraal. Voor iedere leeftijdsgroep zijn er trainingsgroepen, waarin de diverse atletiekonderdelen allround worden beoefend. Ben je gevorderd? Specialiseer je dan in één discipline.

Hardlopen

De hardlooptrainingen van Scopias zijn erg divers. We bieden trainingen aan op uiteenlopende tijdstippen en dagen. De lesprogramma’s variëren van pittige tempotrainingen op onze baan tot heerlijke duurlopen in het bos. Kortom, de keuze is reuze! Voor beginners organiseren we een speciaal programma onder de naam Start to run.

Jeugd

Je kunt niet jong genoeg beginnen met atletiek. Samen sporten, plezier hebben en grenzen verleggen, dat kan bij Scopias van de pupillen (vanaf 6 jaar) tot en met de A-jeugd (tot 18 jaar). Je leert er spelenderwijs alle vormen van de atletiek kennen, zoals springen, werpen, sprinten en hardlopen.

G-sporters

Heb jij een verstandelijke of motorische beperking? Scopias biedt een programma op maat aan. Aangepast aan de eigen mogelijkheden kun je meedoen met sport én spel. Er wordt getraind in kleine groepjes onder uitstekende begeleiding en het is gezellig onder elkaar.

Komende evenementen

Welkom

Scopias Atletiek is dé uitvalsbasis voor sporters in Venlo en omgeving. Onze atletiekbaan bij Sportpark Vrijenbroek biedt uitdaging voor iedereen. Van jong tot oud, van beginner tot gevorderde en van recreant tot wedstrijdatleet. Je kunt kiezen voor baanatletiek, hardlopen of wandelen. Scopias biedt een uitgebreid programma voor de vele jeugdleden en aparte begeleiding voor de G-atleten.